%0 Journal Article %T شناسایی عوامل موثر بر برون‎سپاری سیستم‎های اطلاعاتی با رویکرد تصمیم‎گیری چند معیاره و ارائه راهبردهای اجرای آن %J مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد %I دانشگاه علوم پزشکی مشهد %Z 1735-4013 %A میرزامرادی, فرزاد %A ماجدی, نیما %A نصیری فارسانی, مختار %D 2019 %\ 11/22/2019 %V 62 %N 4.1 %P - %! شناسایی عوامل موثر بر برون‎سپاری سیستم‎های اطلاعاتی با رویکرد تصمیم‎گیری چند معیاره و ارائه راهبردهای اجرای آن %K برون‎سپاری %K تصمیم‌گیری چندمعیاره %K سیستم‎های اطلاعاتی %K مدیریت ورزشی %R 10.22038/mjms.2019.18124 %X چکیده هدف از مقاله حاضر شناسایی و اولویت‌بندی عوامل موثر بر کیفیت برون‎سپاری سیستم‎های اطلاعاتی و ارائه راهبردهای اجرای آن در جهت افزایش کیفیت، دقت و بهره وری برون سپاری در سازمان تربیت بدنی نزاجا است.در این تحقیق، ابتدا عواملی را که منجر به برون‎سپاری سیستم‎های اطلاعاتی برای مدیران ورزشی سازمان تربیت بدنی نزاجا می‌شوند، بررسی می‌شود تا نقش برون‎سپاری در ارتقاء سازمان تربیت بدنی شناسایی و رتبه‎بندی گردد. در ادامه عوامل مطرح در حوزه برون‎سپاری منجمله کیفیت، مدیریت، راهبرد، اقتصاد، فناوری، دقت در تصمیمات برون‎سپاری درنظر گرفته خواهد شد تا معیاری برای سنجش اثربخش بودن تصمیم‎گیری استراتژیک جهت برون‎سپاری سیستم‎های اطلاعاتی به ما ارائه دهد. بدین‌ منظور رویکرد تحقیق با استفاده از روش‎های تصمیم‌گیری چندمعیاره با روش فرآیند تحلیل شبکه ای و ویکور فازی انجام می‌گردد. این مدل تصمیم‌گیری به دلیل ابهامات موجود در نظرات کارشناسان مختلف، برای مقایسه معیارها، زیرمعیارها و گزینه‌ها مقادیر عددی فازی تولید می‌کند تا مدیران بتوانند در مورد راهبرد برون‎سپاری برای هر یک از سیستم‎های اطلاعاتی مورد نظر بهتر تصمیم‌گیری نمایند. در حوزه‌های مدیریت ورزشی، سیستم‎های اطلاعاتی مدیران، فناوری اطلاعات و غیره، عوامل اصلی و مهم شناسایی، دسته‌بندی و تجزیه و تحلیل شدند که عبارتند از : اهمیت استراتژیک، ویژگی های تأمین‎کننده ،ریسک، کیفیت ، مالی، تحویل و فناوری که عامل "اهمیت استراتژیک" به عنوان تأثیرگذارترین عامل در برون‎سپاری و عامل" کیفیت" بعنوان تأثیرپذیرترین عامل در برون‎سپاری سیستم‎های اطلاعاتی مدیریت ورزشی سازمان تربیت بدنی نزاجا شناخته شد. %U https://mjms.mums.ac.ir/article_18124_ef36dc994b5755ae15c75be013609c21.pdf