اخبار و اعلانات

انالله و انا الیه راجعون

جناب آقای دکتر عبدا... بهرامی مدیر مسؤل محترم مجله دانشکده علوم پزشکی مشهد با نهایت تاسف و تاثر درگذشت فرزند عزیزتان را به حضرتعالی و خانواده محترمتان تسلیت عرض می نماییم. سردبیر و اعضای هیات تحریریه و پرسنل این مجله برای آن مرحوم مغفرت الهی و برای بازمانگان صبر جمیل از درگاه خداوند منان آرزومندند.

مطالعه بیشتر

یادنامه استاد فقید آقای دکتر مجتبی طبرستانی

مقدمه چاپ چهارم کتاب " خون شناسی پزشکی " به قلم استاد فقید، آقای دکتر مجتبی طبرستانی بسمه تعالی        ستایش خدای را سزاست که آیات نو القلم ومایسطرون رابه رسولش وحی داشت و آدم را به فراگیری علم و دانش امر فرمود و به اتسواران دانش ، فضیلت بخشید تاخلیفه خود و مسجود ملائک سازد . نویسنده این سطوح با نسل جوان و پر استعداد این مرز بوم سخنانی دارد که در جملات زیر به آن سفارش می گردد . عزیزان ، آن چه شما امروز می آموزید و یا می آموزندچنان چه درست بیاموزند نتیجه تحقیقات و زحمات مردان بزرگی است که از تسلسل این نسل ها در جهان به ما رسیده است وما نیز در آرزوی ...

مطالعه بیشتر